Qui som?

Qui som?

Publicado el

Enfamilia.com.es és una web que neix amb l´anhel de servir d´ajuda als pares en la difícil però a la vegada apassionant tasca educativa.
Mitjançant diferents eines (articles, suggeriments, intercanvi d´experiències…) es pretén que els pares s´entusiasmin amb la tasca tant meravellosa que tenen entre mans i puguin trobar en el seu contingut resposta a les diferents situacions que van sorgint en el dia a dia de la vida de família. Per aquest motiu comptem amb professionals i entesos en diferents àmbits que aportaran idees, coneixements i experiències relacionades amb cadascuna de les seccions.
Volem també que els pares d´Avantis i Pineda puguin accedir als continguts dels diferents programes educatius que es duen a terme als nostres centres i així fer possible la coherència educativa tant necessària perquè l´educació dels nostres fills sigui eficaç.
Esperem que trobeu en el nostre contingut resposta a les vostres inquietuds i problemes i que ens ajudeu també a millorar, ja que sou vosaltres els veritables protagonistes de la nostra pàgina.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *